Луценко: БПП виступає за нову коаліцію й уряд технократів без партійних амбіцій

 

Новий уряд має сформувати “технократична команда без партійних амбіцій”. Про це заявив керівник фракції Блоку Порошенка в парламенті Юрій Луценко.

У своєму блозі на сайті “УП” Луценко написав: “На початку лютого йшлося лише про урядову кризу. Прем’єр Яценюк утримався, але втратив підтримку чотирьох фракцій коаліції з п’яти… По факту стара коаліція розпалася. Небажання прем’єр-міністра це визнавати приводить до розширення кризи довіри не тільки між владою і українцями, а й між Україною і західними партнерами. Ми втрачаємо безвізовий режим, співпрацю з МВФ і багато чого ще”.

Лідер фракції БПП наголошує: наступного тижня керівники парламентських демократичних фракцій мають почати переговори про створення нової коаліції під новий уряд.

Фракція “БПП готова запропонувати річний план спільних дій парламентської більшості і Кабінету Міністрів. Його виконавцями має стати технократична команда реформаторів без партійних амбіцій”, – наголосив Луценко.

Читайте також:
Задоволений “Народний фронт” про провал відставки уряду:
“Сьогодні хтось буде жерти свої лабутени”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна