ГУР інформує, що з України вивезли “дві труни і п’ять мішків” убитих на Донбасі росіян

 

Підтверджено нові факти загибелі військовослужбовців збройних сил Російської Федерації на території окупованого Донбасу. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За даними ГУР, у ніч на 23 лютого через пункт пропуску “Довжанський” на територію Росії вивезено дві труни з тілами офіцерів ЗС РФ та п’ять мішків з останками російських солдат.

Також перевіряється інформація щодо доставки 23 лютого 60 тіл загиблих російських військовослужбовців та бойовиків до моргу Донецької обласної клінічної лікарні для ідентифікації.

На цьому тлі триває перекидання з території Російської Федерації особового складу, бойової техніки, боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів (ПММ) для потреб 1-го і 2-го армійських корпусів (так звані “армії ДНР і ЛНР”) до наступних пунктів призначення:
Свердловськ Луганської області – рота російських військовослужбовців (120 осіб);
село Качкарське Новоазовського району Донецької області – два підрозділи російських військовослужбовців (250 осіб);
Ровеньки Луганської області (ДП “Ровеньківська нафтобаза”) – ешелон з ПММ (420 тонн);
Іловайськ Донецької області – сім залізничних платформ з військовою технікою, три цистерни з ПММ (180 тонн), чотири вантажні вагони з боєприпасами.

Читайте також:
Українські війська перейшли в контратаку під Зайцевим і захопили російську зброю бойовиків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна