Застрелили мера Старобільська Луганської області, який співпрацював із Медведчуком та Януковичем

 

У ніч на 23 лютого загинув міський голова Старобільська, що на Луганщині, Володимир Живага.
Про це повідомила речниця Головного управління Національної поліції в Луганській області Тетяна Погукай.

За попередньою інформацією, близько 22:00 сторож виявив мера, який лежав у дворі Старобільського міськвиконкому з ушкодженнями голови. Живага помер у кареті швидкої допомоги.

Щойно надійшла інформація про те, що в кареті швидкої допомоги від отриманих тілесних ушкоджень в області голови, помер …

Опубліковано Татьяною Погукай 22 лютого 2016 р.

Волонтер Роман Синіцин повідомив, що Живагу застрелили.

Володимир Миколайович Живага (народився 14 грудня 1971 року), уродженець села Бутове Старобільського району. Обраний міським головою Старобільська Луганської області на місцевих виборах у жовтні 2015 року. Балотувався від пропрезидентської партії “Наш край”.
Відомий як генеральний директор сільськогосподарського ТОВ “Сільгоспхімія” та керівник районного рівня.
У 2010 році указом президента Януковича був призначений головою Марківської районної державної адміністрації Луганської області.
На парламентських виборах 2014 року балотувався до ВР як позапартійний самовисуванець по мажоритарному округу №113 (посів третє місце).
Раніше був депутатом Луганської обласної ради від Партії регіонів та членом виконкому громадського руху “Український вибір” Віктора Медведчука.

Інформація на сайті агенції РБК (липень 2014): “Виключно військовими методами конфлікт на сході України не вирішити: необхідні переговори з участю тих людей, які хочуть і можуть домовитися. Таку думку висловив депутат Луганської облради, член виконкому громадського руху “Український вибір” Володимир Живага у своїй статті на сайті “Українського вибору”.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна