Патрульні копи з’явилися у другому за величиною місті України

 

У Харкові стартувала патрульна поліція. У церемонії запуску оновленої служби взяли участь прем’єр-міністр Арсеній Яценюк і міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомляє Depo.Харків.

Глава МВС, зокрема, зазначив, що робота нової поліції в Харківській області базуватиметься на принципі насамперед поваги.
“Завтра буде нормально. Завтра буде добре, коли ви будете ставитися до служби належним чином”, – сказав Аваков, який у 2005-2010 роках очолював Харківську обласну держадміністрацію.

поліція-Харків2

Аваков також подякував голові представництва Євросоюзу в Україні Яну Томбінському за фінансову та консультативну допомогу Україні.

поліція-Харків3

Напередодні церемонія запуску нової поліції відбулася у Вінниці, за участю президента України Петра Порошенка, спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана та голови Національної поліції Хатії Деканоїдзе.

Харків став 14-м містом, де запустилася реформована служба. Раніше нова поліція почала працювати в Києві, Одесі, Львові, Ужгороді, Мукачеві, Миколаєві, Луцьку, Хмельницькому, Дніпропетровську, Івано-Франківську, Херсоні, Чернігові та Вінниці.

До червня 2016 року планується запуск патрульної поліції також у Житомирі, Запоріжжі, Кіровограді, Краматорську, Кременчуку, Кривому Розі, Лисичанську, Маріуполі, Полтаві, Рівному, Рубіжному, Сєвєродонецьку, Слов’янську, Сумах, Тернополі, Черкасах, Чернівцях та Борисполі.

Фото з ФБ Ольги Лаппо.

Читайте також:
Менти на атестації: хіт-парад найцікавіших діалогів

У кількох містах України відбулися акції на підтримку патрульної поліції

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна