Щоб отримати хабар від крадія, слідчий одеської поліції змусив його оформити кредит

 

В Одесі Служба безпеки України спільно з прокуратурою затримала на хабарі слідчого Приморського райвідділу поліції. Здирник вимагав від місцевого мешканця 27 тисяч гривень за непритягнення до кримінальної відповідальності за крадіжку.

“Спочатку “перевертень у погонах” відібрав у потерпілого 7 тисяч гривень, золотий ланцюжок та коштовний наручний годинник. Потім він захотів собі новий телевізор від відомого виробника вартістю 18 тисяч гривень. У жертви таких грошей не було, тому зловмисник змусив чоловіка оформити споживчий кредит, за яким сам виступив поручителем”, – інформує прес-центр СБУ.

Прокуратурою відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

Телевізор, наручний годинник та золотий ланцюжок вилучені під час обшуку. Тривають слідчі дії.

Читайте також:
Волонтер – про відео стрілянини по BMW:
двоє неадекватів підставили всю поліцію, треба їй допомогти

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна