МінСтець продовжує відновлювати українське мовлення на “білі плями” Донбасу

 

У місті Авдіївка Донецької області встановлено два передавачі для відновлення мовлення телеканалів Перший національний та Обласної держТРК.
Про це повідомила прес-служба Міністерства інформаційної політики, зазначивши, що йдеться про передавачі потужністю 100 Вт і 200 Вт та мовлення, відповідно, на 12-му і 30-му телеканалах.

“Передавальну техніку встановлено на виконання рішення комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення при Міністерстві інформаційної політики України”, – зазначають у МІП.

Голова комісії, заступник міністра Тетяна Попова зазначила: “Міністерство спільно з Концерном РРТ, Нацрадою України з питань телерадіомовлення продовжують відновлювати мовлення українських теле – та радіоканалів, намагаючись покрити території з «білими плямами» в зоні АТО”.

Прес-служба відомства зазначає: щотижня на засіданні комісії при МІП відбувається обговорення зібраних відомостей про міста та села зони АТО. За винесеними рішеннями, виділяється передавальна техніка, яку встановлює Концерн РРТ на місцях, та, відповідно, виділяються частоти для мовлення тих чи інших телерадіоканалів Нацрадою України з питань телерадіомовлення.

Читайте також:
МінСтець запланував до кінця року встановити в АТО дві телевежі й покрити Горлівку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна