Через обстріли штаб АТО знову закриває пункт пропуску “Мар’їнка”

Штаб антитерористичної операції вдруге за п’ять днів закриває КПВВ “Мар’їнка”.

“Враховуючи те, що інтенсивність обстрілів опорних пунктів сил АТО в районі Мар’їнки та території прилеглої до контрольного пункту в’їзду/виїзду “Мар’їнка” дедалі зростає, керівництво АТО на території Донецької та Луганської областей прийняло рішення про тимчасове призупинення роботи КПВВ “Мар’їнка” з 17 лютого 2016 року до стабілізації обстановки в зазначеному районі”, – повідомив прес-центр штабу АТО.

Минулого разу КПВВ “Мар’їнка” закривали після масованих обстрілів 13 лютого, але відкрили вже 14-го. “Якщо обстріли будуть продовжуватися, то воно знову буде закрито”, – повідомив прес-офіцер АТО Андрій Задубінний.

Нагадаємо, за минулу добу кількість обстрілів з боку сепаратистів в АТО (79) майже повторила піврічний рекорд. Під мінометні обстріли терористів потрапили також позиції сил АТО в районі Комінтернового, Гнутового, Широкіного, Красногорівки, Мар’їнки та Майорського. Троє українських бійців загинули.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна