Аваков хоче зіслати в “нову поліцію” Донбасу ментів, які не пройшли переатестацію деінде

Працівникам поліції, які не пройшли переатестацію, запропонують роботу в обласних управліннях Національної поліції на підконтрольних територіях Донбасу. Про це сказано в наказі, підписаному міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим.

Згідно з документом, який оприлюднив сайт “Ліга.нет”, голові Нацполіції Хатії Деканоїдзе і керівникам ГУНП на місцях доручено “провести роботу” серед бажаючих продовжити службу в ГУНП Донецької і Луганської областей.
Претендентів планується відбирати з працівників поліції, які не пройшли переатестацію в інших регіонах.

Аваков ГУНП Донбас неатестовані поліція

Нагадаємо, раніше Деканоїдзе повідомила, що в Києві в ході переатестації було звільнено 80% вищого керівництва поліції, 70% начальників середньої ланки. При цьому, за її словами, загалом у столиці було відсіяно лише 13% колишніх міліціонерів.

Деканоїдзе також повідомляла, що до червня в 29 великих українських містах буде патрульна поліція нового зразка. А в малих містечках запускаються групи швидкого реагування.

Читайте також:
Менти на атестації: хіт-парад найцікавіших діалогів

Стали відомі способи, як менти уникають переатестації в поліцію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна