У прямий ефір вікторини українського ТБ додзвонився бойовик “ЛНР”. І виграв приз

 

У прямий ефір Луганської обласної телерадіокомпанії додзвонився бойовик “ЛНР”. Принаймні так представився чоловік, який додзвонився на телевікторину “Рідна Україна”.

Епізод програми виклав на YouTube ведучий Олександр Шелест.

У коментарі до цього відео в соціальній мережі Шелест додав: “Щоразу, коли в ефірі телевікторина “Рідна Україна”, в студію дзвонять глядачі, які перебувають по той бік лінії розмежування. Лутугине, Алчевськ, Стаханов та Луганськ – така географія дзвінків стала вже звичною. Але цього разу дзвінок з окупації був особливим. Тепер в “Рідну Україну” грають і так звані ополченці”.

В самому сюжеті у відповідь на запитання україномовного ведучого, вбраного в стилізовану вишиванку на тлі синьо-жовтої карти України, глядач сказав російською, що його звуть Олександр, він із Луганська й зараз перебуває в Луганську.
“Украину я обажаю”, – з притиском та іронією заявив Олександр.

Обравши один із номерів вікторини, сепаратист потрапив на “запитання-пісню”, за яке ведучий запропонував йому приз – код на поповнення мобільного телефону.
“Це приз для тих, хто телефонує з того боку лінії розмежування”, – сказав Шелест.

Гравцеві слід було вгадати, про кого йдеться в пісні Андрія Миколайчука “Нестор Іванович, батьку наш, любі ви людям дуже…”

Луганець Олександр відповів: “Не знаю, у нас тільки Ворошилов популярний” (колишня назва Луганська – Ворошиловград. – “Н”).

Далі гравець почав розмірковувати, заявивши, що він “не щирый украинец, а сепаратист на самом деле” і зараз перебуває “на лінії передовій”, і що він “ополченец, а не украинский военный”.

Ведучий просив просто дати відповідь, хто такий Нестор Іванович, та давав численні підказки. Гравець визнав, що в нього “мандраж”, але зрештою таки відповів, що пісня присвячена Нестору Махну.

На пропозицію Шелеста передати в ефірі привіт бойовик сказав: “Луганск, привет, короче, вы скоро увидите меня. Мама, папа, я живой”.

“Це найголовніше… І нехай ви будете довго жити. Ми раді всім, хто телефонує. Все одно все рано чи пізно зміниться, усі розподіли – ми все одно будемо разом”, – зазначив ведучий, пообіцявши, що організатори вікторини скинуть код поповнення на номер Олександра, якщо він лишатиметься на лінії.

Користувач don ivanov так прокоменутвав ролик:
“СЕПАРАТИСТ ДОЛЖЕН ИЛИ БЫТЬ В ТЮРЬМЕ ИЛИ БЫТЬ В ЗЕМЛЕ – КОРМИТЬ ЧЕРВЕЙ! А НЕ ВОДИТЬ С НИМ ВИКТОРИНЫ!!!”

Читайте також:
Обстріл з боку “ЛНР” зірвав відкриття нового пункту пропуску

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна