Саакашвілі: В питанні митниці Яценюк воліє обманювати народ України

 

Міхеїл Саакашвілі
голова Одеської обласної державної адміністрації, ініціатор Руху “За очищення”

Уявні “провали” Одеської митниці (FB)

Прем’єр-міністр [Арсеній Яценюк] продовжує грати в наперстки з українським народом. Сьогодні він звинуватив Одеську митницю в тому, що вона не перевиконала план по наповненню бюджету і через це не буде збудована дорога Одеса-Рені.

Факт: у січні Одеська митниця перевиконала план митних надходжень на 123,8 млн. грн., або на 126%. З них половина (61,9 млн. грн.) піде на будівництво доріг Одеської області.

Ще один факт: перед приходом Юлії Марушевськоі на посаду голови Одеської митниці план різко підняли з 953,8 млн. до 1228,4 млн. грн., при цьому позбавивши митницю надходжень від енергетики, які в середньому приносили дохід в 370 млн гривень.

Одеська митниця першою в Україні відмовилася від так званих “майданчиків” та інших тіньових схем, вигнавши контрабандистів і хабарників, які були левовою часткою від загального числа імпортерів. І тим не менше ми зуміли виконати навіть цей завищений план. Але Прем’єр-міністр чомусь цього не знає. Чи воліє обманювати народ України.

Читайте також:
Рух “За очищення” оголосив про тур по Україні для розбудови своїх структур
та збір підписів за відставку Яценюка й Шокіна

Лисенко: дезінформація про розслідування щодо Саакашвілі – провокація “мурзілок” ФСБ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна