Переселенка з Дебальцева стала новим поліцейським у Херсоні

 

Колишній еколог одного з підприємств міста Дебальцеве, мати-одиначка Тетяна Нейвірт пройшла відбір у нову поліцію Херсона.

У 2014 році Тетяна, переживши страшні події під Дебальцевим, кинула все, забрала дитину й переїхала жити в Херсон, повідомляють “Новости Донбасса”. У Херсоні її поселили родичі, а згодом 31-річна переселенка вирішила вступити до нової поліції, щоб захищати правопорядок.

Під час вчорашньої урочистої присяги херсонської патрульної поліції Тетяні вручили квіти та вишиванку.

У своєму виступі головний поліцейський України Олександр Фацевич зазначив, що Тетяна Нейвірт – справжній приклад сильної жінки.

До речі, в “Однокласниках” у донеччанки Тетяни Нейвірт (Резніченко), звідки ми взяли фото для ілюстрації, – кілька її лайків “за припинення війни в Україні” й один – за відео з російського урядового концерту, де під час виконання пісні “Так хочется жить” про загиблих поліцейських РФ президент Путін підводиться зі сльозами на очах разом із залом.

А з мережі “Вконтактє” можна дізнатися, що в Херсоні у червні 2015 року Тетяна Нейвірт брала участь у конкурсі краси “Молода мамочка COCKTAIL Херсон” (організовував однойменний журнал), отримала відзнаку та відповідні призи як “Міс Зачарування”.

Тетяна Нейвірт - учасниця №9

Тетяна Нейвірт – учасниця №9

Читайте також:
Київська поліція в нічній гонитві розстріляла BMW порушників. Чи виправдана стрілянина?

Чому я звільняюся з нової поліції. Пояснення розчарованого

Менти на атестації: хіт-парад найцікавіших діалогів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна