Департамент консульської служби МЗС України відкрився для “Фейсбуку”

 

Департамент консульської служби МЗС України відкрив свою сторінку у “Фейсбук”.

У презентаційному дописі читаємо: “Як свідчать численні опитування громадської думки, уявлення пересічної людини про консульську діяльність сформоване, фактично, з двох-трьох складових. Зазвичай це візи, закордонні паспорти, легалізація документів… Але насправді – це лише верхівка айсберга тієї великої роботи, яку майже 25 років незалежності нашої держави здійснює Консульська служба України.

“Сьогодні ми відкриваємо у Facebook сторінку Департаменту консульської служби МЗС України, яка, сподіваємося, зробить наш з вами діалог конструктивним, корисним і дружнім.
Ми хочемо розповісти більше про себе. Хочемо почути вас і бути почутими. Ми хочемо, щоб ви відчували себе більш захищеними в будь-якій точці світу і знали, що ми цілодобово працюємо саме для вашого спокою, впевненості й комфорту”, – зазначає ДКС.

“З нами ви дізнаватиметеся першими про новини консульської служби, різні історичні та просто цікаві факти з історії і сьогодення Консульської служби України.
Ми станемо для вас джерелом всього спектру корисної інформації для наших співвітчизників за кордоном”, – пише адмін дипломатичної структури у “Фейсбуці”.

Як зазначається в повідомленні прес-служби Міністерства закордонних справ із цього приводу, МЗС останні два роки активно використовує соціальні мережі для інформування про важливі події зовнішньополітичного життя України.

“На сьогодні ми маємо свої представництва у всіх популярних соціальних мережах і пишаємося тим, що входимо до п’ятірки світових лідерів – активних дописувачів Твіттера”, – додають в МЗС.

Читайте також:
МЗС попереджає про хвилю фейків і провокацій проти України
перед референдумом у Нідерландах

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна