На вихідні бойовики дещо охололи й зменшили інтенсивність обстрілів

 

Інтенсивність обстрілів позицій сил АТО знизилася, але ситуація на донбаському фронті залишається напруженою: за минулу добу, 6 лютого, бойовики 47 разів відкривали вогонь по позиціях українських силовиків. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО У “Фейсбуці”. Є один поранений.

Нагадаємо, 5 лютого російсько-терористичні війська встановили рекорд за кількістю обстрілів в останні півроку – 84. Було 11 поранених.

Минула доба почалася з обстрілу окупантами українських укріплень неподалік від Красногорівки з мінометів калібру 82 і 120 мм.

“Традиційно неспокійно було в передмісті Донецька. Зі стрілецької зброї та гранатометів бойовики обстріляли наші опорні пункти в Авдіївці, Мар’їнці, Пісках, Опитному та на шахті Бутівка”, – повідомили в штабі.

У районі Мар’їнки у світлу пору доби внаслідок снайперського обстрілу отримав поранення один український військовий, більше втрат протягом минулої доби сили АТО не понесли, повідомив  на брифінгу речник АП з питань АТО Олександр Мотузяник.

Також неподалік тимчасово окупованої Горлівки зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по українських укріпленнях у Троїцькому, а в районі Новгородського противник застосував гранатомети й БМП.

Крім того, українські опорні пункти Зайцеве та Майорське знову зазнали мінометного обстрілу.

Читайте також:
Українські військові попередили провокційний теракт бойовиків у “сірій” зоні

Захарченко: “Україна прагне вийти на кордон “ДНР” і Росії? Годі зволікати!”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна