Ганна Герман повернулася в політику з невдалою пластикою обличчя. ФОТО




Після тривалої відсутності в ефірі колишня “зірка” Партії регіонів Ганна Герман повернулася в інформаційний простір. У неділю ввечері колишня депутатка й екс-речниця Віктора Януковича була присутня в студії каналу “112 Україна”й говорила про те, що “без примирення Україна нічого не досягне”, “Донбас – це Україна, і це буде Україна”,

Водночас глядачів вразили не слова колишньої “регіоналки”, яка війдійшла від політики після Революції Гідності. Вразив зовнішній вигляд пані Ганни.
Обличчя Герман на даному етапі несе на собі всі ознаки недавньої пластичної операції, при цьому не дуже вдалої.

Відео (з 6:00):
Watch video!

Наскільки пластика “пасує” Ганні Герман, першою помітила журналістка Мар’яна П’єцух, яка прокоментувала у “Фейсбуці”:
“Уууу… Герман знищила мою віру у пластичну хірургію.. я думала, що як буду мати гроші і доживу до 50 літ, то підтягну собі мішки під очима, які вже обвалюються. але глянула на Герман – нє… краще вже мішки. Нашо їй зашили очі?”

Ганна Герман невдала пластика

Мама Стіфлера - акторка Дженніфер Кулідж

Мама Стіфлера – акторка Дженніфер Кулідж

У коментарях дописувачі також Герман називають “мама Стіфлера”, порівнюючи з жінкою-персонажем американської кінокомедії “Американський пиріг”, яка також не вгадала із пластикою чи не туди вколола ботокс.

Варто зазначити, що днями, 3 лютого, Ганну Герман бачили у Вашингтоні. Там відбувався традиційний міжнародний молитовний сніданок, і на його сцені Герман обнімалася з лідеркою ВО “Батьківщина” Юлією Тимошенко.

Як написав у своєму “Фейсбуці” присутній на заході народний депутат від БПП Сергій Березенко, модератор, надаючи слово Герман і Тимошенко, назвав їх “політичними опонентами, які стояли по різні сторони барикад, відстоювали різні цінності, але, завдяки вмінню прощати, зараз називають одна одну не інакше як СЕСТРАМИ”.

Ганна Герман на сцені ланчу у Вашингтоні. За її словами, зі США вона повернулася сьогодні вночі

Ганна Герман на сцені ланчу у Вашингтоні. За її словами, зі США вона повернулася сьогодні вночі

“Кожна з них виступила з промовою, оповідаючи історію свого життя і про ті труднощі, які їм довелось подолати. Промови зводились до того, що прощенням і взаємоповагою Україна подолає свою внутрішню кризу, і всі ми заживемо по-новому в нашій великій дружній родині.
По завершенні жінки обійнялися і довго тримали одна одну в обіймах під аплодисменти депутатів від опозиції, які сиділи за сусідніми столами. Жодного слова про зовнішню агресію сказано не було”, – написав Березенко.

Тим часом нардеп від БПП Сергій Лещенко так відгукнувся на повернення Герман: “Коли Ганна Герман в ефірі “112-го каналу” захищає Миколу Мартиненка – це найкращий аргумент на користь того, що все правильно я роблю”.

Читайте також:
Георгій Тука. Народний “губернатор” проти ботоксної блонди

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна