Сепаратистів косить грип. Для найманців із ЗС Росії створили спецлікарню

В умовах епідемії грипу в “ДНР/ЛНР” у Донецьку для військовослужбовців Збройних сил Росії створено окремі медичні установи та обмежено доступ до інформації щодо їх лікування. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України.

“Санітарно-епідеміологічна ситуація на тимчасово окупованих територіях Донбасу залишається складною. Продовжують фіксуватись смертельні випадки від грипу та його ускладнень серед мирного населення та військовослужбовців ЗС РФ”, – зазначили в ГУР МО.

За даними розвідки, 1 лютого у Горлівці померло 6 осіб, ще по одному летальному випадку зафіксовано у Шахтарську та Ровеньках. У Луганську летальні випадки відзначаються щодобово.

“З огляду на це керівництвом  “народної міліції ЛНР” скасовано усі масові заходи за участю підпорядкованих підрозділів”, – інформують у розвідці.

Читайте також:
СБУ: зараз на Донбасі 8,5 тисяч кадрових військових ЗС Росії

ГУР повідомив, скільки військових Росії знищено на Донбасі з початку року

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна