Ді Капріо таки зіграє Путіна

 

Леонардо Ді Капріо дав попередню згоду на виконання ролі президента РФ Володимира Путіна.
Про це повідомляють відразу два джерела, близьких до виробника фільму – компанії Knights Bridge Entertainment (незалежний кіновиробник, що зареєстрований у Великій Британії), повідомляє “Дождь”.

Один з топ-менеджерів Knights Bridge Entertainment Валерій Саарян, який представляє інтереси компанії на території Європи та Азії, підтвердив, що робота над фільмом Putin велася весь останній рік і зараз затверджується фінальна версія сценарію.

Розголошувати додаткові деталі Саарян не став, повідомивши, що над сценарієм фільму працювали три автори, а ім’я режисера “у всіх на слуху”.

У кастингу фільму задіяні відразу кілька зірок Голлівуду першої величини, пояснив Саарян, але їх імена представник компанії також відмовився розкривати до початку зйомок.

Ді Капріо дав попередню згоду на виконання головної ролі. Зйомки почнуться навесні 2016 року і пройдуть в Росії, Америці та Європі. Вихід фільму запланований на весну 2017 року.

За словами представника компанії, жанр фільму – політичний трилер із фактами з життя і роботи діяча, який опинився на вершині світової політики. “Від офіцера КДБ, прем’єр-міністра до президента. Людина-міф. Погляд на особисте життя і кар’єру одного з найвпливовіших людей світу”, – сказано в описі проекту.

Зв’язатися з офіційним представником Ді Капріо поки не вдалося.
Але в січні в інтерв’ю німецькому виданню Welt am Sonntag Ді Капріо сказав, що не проти зіграти російського президента. “Путін був би дуже-дуже-дуже цікавим, я б із задоволенням зіграв його”, – сказав американський актор, який досі не має “Оскара”.

Варто також нагадати, що в 2010 році, коли Путін ще був прем’єр-міністром РФ, Ді Капріо мав із ним зустріч в Росії. Тоді вони поговорили про програму збереження тигрів у Росії та про російське коріння актора (сім’я прадіда Ді Капріо за матір’ю виїхала з Росії до Німеччини на початку 1920-х років).

“Так, прізвище моїх предків було Смирнови”, – сказав актор.
Путін запитав у Лео, чи говорить той російською. “Ні, але якби тут була моя бабуся, вона б з вами поговорила російською, – сказав Ді Капріо. – Мені завжди хотілося привезти бабусю до Санкт-Петербурга, але, на жаль, ці плани вже не здійсняться, оскільки вона два роки тому померла”, – наводило його слова РІА “Новости”.

Читайте також:
Розслідування: Путін і бандитський Петербург 90-х. Як президент РФ очолив мафію

Сергій Лойко: Повість про справжнього браконьєра. Рецензія на “Легенду Г’ю Гласса”

“Золотий глобус-2016”. Повний список переможців і номінантів

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна