Блогер Стокоз став “віце-губернатором” Донеччини з гуманітарних питань

 

Блогер, громадський активіст і бізнесмен Ігор Стокоз призначений заступником голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації з гуманітарних питань.
Про це він сам повідомив у “Фейсбуці”.

“Дорогі друзі, дуже перепрошую за те, що деякий час тримав інтригу, тепер можу вже сказати. Завтра (з 1 лютого – “Н”) я приступаю до виконання обов’язків заступника голови Донецької обласної державної адміністрації з гуманітарних питань. Розраховую на вашу підтримку. Заздалегідь дякую”, – написав Стокоз.

Нагадаємо, головою ДонОВЦА є Павло Жебрівський, який вочевидь і запропонував Стокозу переїхати на нову роботу в Краматорськ.

Досі Ігор Стокоз був представником в Україні компанії Hesco Bastion Inc.
Hesco Bastion є постачальником фортифікаційних споруд для міноборони США, Великої Британії, сил НАТО та ООН.
Також з початку воєнних дій на Донбасі Стокоз займався іншими проектами з постачання Збройних сил України.

Нагадаємо, що посада заступника голови ДонОДА з гуманітарних питань звільнилася, коли у відставку подав “демальянсівець” Віктор Андрусів.

Читайте:
Сповідь патріота, який не витримав навантаження в Донецькій ОДА за мізерну зарплатню

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна