16-річний син російського олігарха став пілотом у складі команди “Формули-1”

 

16-річний російський гонщик Микита Мазепин, син власника “Уралхіма” Дмитра Мазепина, підписав контракт із командою «Формула-1″ Force India. Про це повідомляє офіційний сайт команди.

“Я дуже радий приєднатися до команди. Це найбільший крок у моїй кар’єрі. Я молодий, мені потрібно багато чому навчитися, і досвід Sahara Force India дуже важливий для мого розвитку. Моя мета – в майбутньому стати пілотом “Формули-1″, і сьогоднішня подія – перший крок у цьому напрямку. Я зроблю все, щоб допомогти команді й самому добитися прогресу”, – син олігарха.

У наступному сезоні “королівських перегонів” Мазепин-молодший виступить у ролі пілота так званої “програми розвитку” Force India і братиме участь у роботі на симуляторі, а також відвідуватиме різні гоночні турніри, паралельно з виступами в європейській “Формулі-3”.

За оцінкою Forbes, статки Мазепина-старшого, який є власником компаній “Уралхім” і “ГалоПолімер”, у 2015 році становили 1,3 мільярда доларів. Він посідає 63-те місце в рейтингу найбагатших бізнесменів Росії.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна