Подвиг Печеньки. Бойовики під Майорськом обстріляли медичне авто з Харкова, є поранені

 

Автомобіль харківських волонтерів-медиків потрапив під мінометний обстріл під селищем Майорське Донецької області.
Про це повідомила у “Фейсбуці” волонтерка громадської організації “Сестра милосердя АТО/Харків” Ярина Чаговець.

За її словами, обстріл блокпосту під Майорським стався сьогодні, 31 січня, колихарківські волонтери прибули туди на власному медичному автомобілі, щоб забрати до військового шпиталю двох поранених.

На волонтерській “швидкій” приїхало двоє людей – водій та лікарка з позивним “Печенька”. Вони встигли покинути авто, коли почався обстріл, однак внаслідок розривів снарядів “Печенька” та один із військових, який був на блокпосту, зазнали поранень.

Волонтерка зазначила, що навіть після отримання серйозного осколкового поранення в плече лікар надавала медичну допомогу іншим пораненим.

Внаслідок обстрілу волонтерський автомобіль значно пошкоджений: осколки пробили радіатор, усі чотири колеса та скло.

Волонтер розповіла, що зараз усі поранені перебувають в лікарні міста Артемівськ, їм надається медична допомога. Пізніше їх перевезуть до Харкова.

Нагадаємо, впродовж минулої доби в зоні АТО загинуло двоє українських військових, ще четверо отримали поранення.
Раніше було обстріляно КПВВ “Мар’їнка” й “Майорськ”. Штаб АТО збирається закрити пункти пропуску до припинення обстрілів.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна