Опра заробила $12 млн. одним твітом про хліб у її раціоні

 

Прихильність до хліба в раціоні збагатила Опру Вінфрі на 12 мільйонів доларів лише за одну годину. Про це повідомляє MarketWatch.

Популярна телеведуча й медіавласниця виклала у “Твіттер” 30-секундне відео із власною розповіддю про те, що вона скинула 26 фунтів (11,8 кг), хоча щодня їла хліб.
При цьому журналістка згадала компанію Weight Watchers International Inc., яка пропонує продукти й послуги для схуднення. Саме їх нібито споживала Опра, заїдаючи хлібом.

Це було в 00:09 за нью-йорським часом у вівторок. Протягом наступної години вартість акцій WTW зросла на 5,25%, додавши в ціні майже 2 долари кожна.
А оскільки сама Вінфрі володіє 6,4 млн. акцій Weight Watchers International, то, відповідно, її капітал зріс більш ніж на $12 млн.

Свою частку компанії WTW Опра придбала в жовтні 2015 року і, напевно, стомилася чекати, поки вони подорожчають “самі собою”, тому вдалася до простої піар-акції. Яка ще раз довела щонайвищий рівень авторитету телеведучої в американському суспільстві.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна