Шева дав згоду стати помічником Фоменка в збірній

 

Андрій Шевченко отримав пропозицію від Федерації футболу України та головного тренера “синьо-жовтих” Михайла Фоменка почати тренерську кар’єру в збірній України і після деяких роздумів дав згоду увійти до штабу національної команди.
Про це повідомляє MatchDay.

Ще за підсумками відбіркового циклу Євро-2016 Фоменко анонсував зміни у своєму тренерському штабі. Обговорювалося, що пропозицію стати одним із його помічників отримав 39-річний Андрій Шевченко, який не так давно став дипломованим спеціалістом, отримав ліцензію PRO, однак ще не починав практичну тренерську діяльність.

Нагадаємо, Михайло Фоменко підписав новий контракт зі збірною в грудні 2015 року – після деяких вагань ФФУ таки довірила “обережному тактику” керувати командою України на чемпіонаті Європи у Франції в червні 2016-го.
Новий тренерський штаб збірної остаточно ще не сформовано.

У ФФУ повідомили, що штаб збірної повністю буде сформовано в лютому.
Відповідно, стане відома доля Олександра Заварова, який був помічником Фоменка досі.

Сам Михайло Фоменко в коментарі “Вестям” сьогодні сказав, що про призначення Шеви “вперше чує”.

Андрій Шевченко оголосив про завершення кар’єри гравця 27 липня 2012 року.
Найвища його нагорода – “Золотий м’яч” 2004 року. Екс-футболіст “Динамо”, “Мілана” і “Челсі” був 5-разовим чемпіоном України, один раз вигравав чемпіонат Італії, тричі – Кубок України, по разу – Кубки Італії, Англії та англійської ліги.
Шева зіграв 111 поєдинків за збірну, він чвертьфіналіст чемпіонату світу 2006 року і найкращий бомбардир збірної України в історії (48 голів).
Також тричі ставав найкращим бомбардиром Ліги чемпіонів, двічі – чемпіонату Італії. Другий бомбардир за всю історію “Мілана”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна