З розіграшу Australian Open вже вилетіли геть усі українці. Навіть у парах

 

На відкритому чемпіонаті Австралії в Мельбурні в дорослих розрядах не залишилося жодного представника України. Тобто жоден наш співвітчизник не дожив навіть до кінця першого тижня АО-2016.

Сьогодні в турнірі пар свої матчі другого кола програли Катерина Бондаренко й Ольга Савчук (вони поступилися дуету Чан – двічі по 3:6) та сестри Людмила й Надія Кіченок (дуету Саня Мірза/Мартіна Хінгіс, Індія/Швейцарія – 2:6, 3:6).

Також у своїх парах припинили боротьбу на самому старті Еліна Світоліна, Олександр Долгополов і Сергій Стаховський, а Світоліна встигла швидко зачохлити ракетку ще й міксті.

Раніше в “одиночці” AusOpen Світоліна (18-й номер посіву) вилетіла в другому колі (від японки Наомі Осака – двічі 4:6), а Катерина Бондаренко – в третьому колі – поступилася Белінді Бенчич зі Швейцарії (12) – 6:4, 2:6, 4:6.

Перед тим, як повідомлялося, Бондаренко в другому колі Australian Open сенсаційно вибила росіянку.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна