“Правий сектор” продовжує колотися на окремі рухи й батальйони

 

 

Крім прихильників Дмитра Яроша, від “старого” “Правого сектору” відокремилися структури під назвою “батальйони спецпризначення “Захід”, “Захід-2”, “Захід-3” і “Захід-4”. Про це інформує прес-служба руху “Правий сектор”.

У “ПС” нагадують, що в листопаді 2015 року було сформовано “Революційний провід Національно-визвольного руху “Правий сектор”. Очолити рух було знову запропоновано Дмитру Ярошу, але він відмовився.

“Ярош також ініціював створення нового громадсько-політичного руху. Разом із ним пішла незначна частина членів “ПС” та частина бійців і командирів ДУК “ПС” (Добровольчий український корпус, військовий підрозділ “Правого сектору” – “Н”), – зазначають у “Правому секторі”.

“Окрема історія – створення структур під назвою “батальйони спецпризначення “Захід” (Закарпаття), “Захід-2” (Львівщина), “Захід-3” (Івано-Франківщина) та “Захід-4″ (Волинь)”, які анонсував комбат Чесний”. Там теж частково є наші побратими з “ПС” та ДУК “ПС”, але ці структури не входять до складу “Національно-визвольного руху “Правий сектор” і створені виключно за власної ініціативи окремих бійців та командирів, мають своє керівництво та підпорядкування. Враховуючи це, ми заявляємо, що не несемо відповідальності за їхні дії та не коментуємо їх”, – ідеться в повідомленні “Правого сектору”.

Читайте також:
Правдивий “Правий сектор” може назватися “ЛЯ”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна