Ольга Фреймут вагітна другою дитиною

 

Телеведуча Ольга Фреймут готується вдруге стати матір’ю. Але хто батько мабутньої дитини, зірка телеканалу “1+1” не зізнається, повідомляє журнал Viva.

Саме журналісти цього видання першими з невтаємничених дізналися від білявки про радісну новину, коли напередодні новорічних свят побували в київській квартирі телеведучої.
Ольга-Фреймут-вагітна
Під час фотосесії вони зауважили, що Ольга, яка завжди підкреслює одягом свою неймовірну стрункість, на цей раз обирала лише об’ємне вбрання.

Так і з’ясувалося, що Фреймут чекає на поповнення.

ОНОВЛЕНО: Про те, коли Ольга Фреймут стала мамою й хто є батьком її дитини, можна прочитати тут.

За словами телезірки, вона завжди мріяла і планувала вдруге стати мамою й “дуже трепетно” ставиться до цієї теми.

Зараз Ольга виховує дочку Злату, яку народила від британця Ніла Мітчелла. І Злата, до речі, раніше була проти того, аби з ними жив мамин коханий.

“Злата досі вважає, що ми вдвох – це укомплектована сім’я. Я навіть рада, що дочка так дорожить нашими відносинами. Але все ж упевнена: вона підтримає моє рішення збільшити сім’ю. Адже пріоритет для неї, хай навіть зовсім іще юної, – мамине щастя”, – каже Фреймут.

Як повідомляє сайт телеканалу “1+1”, у зв’язку зі своїм “цікавим станом” Ольга Фреймут міняє професійні плани. Через вагітність вона цьогоріч не вестиме “Голос країни”. Але продовжить працювати над наступним сезоном “Нового інспектора Фреймут”.




Окрім того Фреймут працює над “новим грандіозним телепроектом”, назву й подробиці якого поки що тримають у таємниці.

ОНОВЛЕНО. Новий проект – “На ножах”. У цій програмі ведуча – вагітна Ольга Фреймут – не тільки вказує на недоліки ресторанів, а й допоможе усунути вади і вийти на якісно новий рівень.
“Всього за 5 днів Ольга Фреймут разом з командою кращих експертів перетворить заклад, що знаходиться на межі краху, в успішне місце”, – ідеться в релізі “1+1”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна