“Це ДНО” – реакція фанів “Карпат” на призначення головним тренером Беззуб’яка

 

Попередня інформація про ймовірне призначення головним тренером ФК “Карпати” динамівця Олега Лужного не підтвердилася.
Новим керманичем львівської команди сьогодні призначений 59-річний Володимир Беззуб’як – вихованець місцевої футбольної школи, колишній півзахисник “зелено-білих”, тренер із багаторічним досвідом роботи.

Нового “коуча” представив команді почесний президент ФК “Карпати” Петро Димінський, інформує сайт клубу.

“До тренерського штабу Беззуб’яка також увійшли Олександр Чижевський, Володимир Журавчак та Віталій Шпанюк”, – зазначається у повідомленні.

Володимир Йосипович Беззуб’як грав у командах “Карпати” (19801981, у чемпіонатах СРСР – 5 матчів), “Поділля” (Хмельницький), “Автомобіліст”.
Працював викладачем кафедри футболу Львівського державного інституту фізичної культури, тренером-викладачем у Львівському училищі фізкультури. Тренував команди “Галичина-Карпати” (Львів), “Карпати-2” (Львів).
У тренерському штабі “Карпат” Беззуб’як працює з літа 2004 року. До останнього часу він був старшим тренером академії футболу ФК “Карпати”.

Реакція вболівальників

Уболівальники ФК “Карпати” сприйняли призначення Беззуб’яка тренером різко негативно. Вони були обурені звільненням з посади “коуча” Ігора Йовічевича і, можливо, позитивно сприйняли б прихід до керівництва команди Олега Лужного – земляка з досвідом роботи в “Динамо”. А рішення щодо “малобюджетного” Беззуб’яка фани вважають свідченням відсутності перспектив в улюбленого клубу.

Під повідомленням прес-служби ФК про угоду із Беззуб’яком можна прочитати такі коментарі:

  • Vitaliy Domaratskiy
    скажіть, а абонемент назад можна здати?це остання крапля терпіння)
  • Ігор Тимофєєв
    Невже все настільки кепсько?
  • Віктор Мостовик
    це ДНО
  • Andrew Polonnikov
    я в шоці…немає слів…
  • Зіновій Пільчак
    гра також буде ” буззуба”?
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна