На Донецькому напрямку загинув доброволець ДУК “ПС” Олег Динька “Єгер”

 

Під час виконання бойового завдання в районі Донецька загинув боєць ДУК “Правий сектор” Олег Динька (позивний “Єгер”).

Про це повідомляє 1-ша окрема штурмова рота ДУК ПС на своїй сторінці у “Фейсбуці“, передає “Новинарня“.

“В небо пішов наш воїн – друг Єгер (Динька Олег Миколайович). Сьогодні, 6 вересня, під час виконання бойового завдання в районі Донецька боєць – доброволець підірвався на ворожій розтяжці”, – йдеться у вечірньому повідомленні.

“Єгер був одним з найкращих бійців підрозділу.
Завжди прагнув покращити свої знання, навчитися чомусь новому. Досконало стріляв з декількох видів зброї та неодноразово підбивав техніку ворога.  Завжди йшов першим в бій та жадав повного очищення українських земель від російського окупанта та зрадників України”, – розповідають про Олега побратими.

Як повідомляла “Новинарня“, за добу 6 вересня у штабі АТО нарахували 34 обстріли українських позицій з боку бойовиків. При цьому втрат серед військовослужбовців ЗСУ не зафіксовано.
Офіційна статистика не охоплює втрати серед нелегалізованих добровольчих підрозділів.

Нагадаємо, з 25 серпня на Сході триває затверджене Тристоронньою контактною групою так зване “шкільне перемир’я”, приурочене до початку нового навчального року. У зв’язку з цим помітно скоротилася кількість обстрілів, особливо з важких озброєнь. За сім діб (із 26 серпня по 2 вересня) у ЗСУ не було офіційних бойових втрат. 3 вересня штаб повідомив про одного пораненого, надалі – знову без офіційних загиблих і поранених.

При цьому відомо, що 30 серпня під Мар’їнкою загинув Геннадій Левицький “Зона”, боєць УДА (ще одного нелегалізованого добровольчого формування).

Читайте також:
Загиблі серпня: імена й обличчя 13 героїв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна