Син Шуфрича збив перехожого на чужому Bentley. Але від поліції не тікає

 

У суботу ввечері, 26 серпня, син народного депутата від “Опоблоку” Нестора Шуфрича, Шуфрич Нестор Несторович, у центрі Києва на пішохідному переході скоїв наїзд на перехожого. Постраждалий із численними травмами госпіталізований.

Про це повідомила прес-служба самого депутата.

ДТП сталася на перетині вулиць Шота Руставелі і Рогнідинської.

У повідомленні прес-служби Шуфрича зазначено, що ДТП скоєно на автомобілі марки Bentley, який синові депутата не належав, а був наданий автосалоном для зйомок кліпу його товариша, реп-виконавця, відомого під сценічним ім’ям Pabl.A на парковці клубу “FreeДом”.

Наїзд стався нібито тоді, коли Шуфрич-молодший їхав повертати автомобіль в автосалон. Сам виконавець перебував при цьому на передньому пасажирському сидінні.

“За попередньою інформацією, на вулиці Шота Руставелі безпосередньо на пішохідному переході або поблизу нього з можливим перевищенням швидкості Нестором-молодшим було скоєно наїзд на пішохода, 31-річного чоловіка, внаслідок чого той отримав перелом ноги, вивих плеча, а також травми голови, ступінь яких встановлюється “, – йдеться в повідомленні Шуфрича.

У прес-службі депутата підкреслюють, що Нестор Шуфрич-молодший не залишав місце події, вступив в контакт з поліцією і почав давати пояснення.
Стверджується також, що він добровільно в супроводі адвоката і брата Олександра пройшов наркологічну експертизу, яка показала повну відсутність алкоголю, що було зафіксовано відеозйомкою.

“Народним депутатом Нестором Шуфричем дано розпорядження надати максимальну допомогу потерпілому, забезпечити найвищий рівень медичного забезпечення, а в разі тимчасової втрати працездатності або інших негативних наслідків того, що сталося, забезпечити компенсацію, в тому числі за принесену моральну шкоду”, – йдеться в повідомленні нардепа.

Також “опоблоківець” розпорядився надати синові максимальну юридичну допомогу в забезпеченні його цивільних прав згідно з чинним законодавством.

Нестор Шуфрич заявляє, що його син буде максимально сприяти слідству, до його завершення не покине територію України і перебуватиме в Києві й області, для чого добровільно здасть всі документи, які дозволяють виїзд за кордон.

За повідомленнями очевидців, після ДТП на місце прибув невідомий, який представився співробітником поліції, але не пред’явив документи. Він намагався перешкоджати фото- та відеозйомці.

 

Як повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції Києва, за фактом ДТП почато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (“порушення правил безпеки дорожнього руху”) Кримінального кодексу України.
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна