Президент нагородив нацгвардійця Добровольського, який після вибуху врятував тещу Героя України Чибінєєва

 

Президент Петро Порошенко нагородив медаллю “За врятоване життя” нацгвардійця Сергія Добровольського, який надав першу медичну допомогу жінці, пораненій під час вибуху 24 серпня в Києві.
Відео опубліковано на сторінці президента в “Фейсбуці”.

“У Біблії говориться, що якщо врятував хоча б одне життя, значить задля цього треба було жити. Саме так вчинив нацгвардієць Сергій Добровольський, який учора врятував жінку, що постраждала від вибуху на вулиці Грушевського. Я був приємно вражений професійністю дій військовослужбовця: Сергій не розгубився, взяв ситуація під контроль та надав першу необхідну допомогу. На моє тверде переконання саме так має діяти український воїн”, – сказано в повідомленні президента.

Як писала “Новинарня“, постраждала – теща Героя України, снайпера ВДВ Валерія Чибінєєва. Після вибуху гранати РГД-5 на вулиці Грушевського жінці надали оперативну допомогу військові Національної гвардії, вона перебуває в стабільно важкому стані.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна