Путін у Криму регулярно зустрічається з Медведчуком, – ЗМІ

 

Президент Росії Володимир Путін під час візиту в окупований Крим минулого тижня провів закриті переговори з лідером партії “Український вибір”, своїм кумом Віктором Медведчуком.
Про це повідомляє російська агенція РБК, посилаючись на власні джерела.

“Під час турне по Криму російський лідер провів закриті переговори з Віктором Медведчуком”, – йдеться у повідомленні джерел, близьких до Медведчука.

Згідно з інформацією видання, ще два джерела, близькі до Кремля, підтвердили, що Медведчук під час поїздки глави РФ “точно був у Криму” і що останні два роки Путін регулярно зустрічається з ним під час поїздок на окупований півострів.

Зазначається, що на зустрічі йшлося про українську політику, виконання Мінських угод та обмін полоненими (як відомо, Медведчук є членом гуманітарної підгрупи ТКГ).

За словами одного з джерел, бесіда відбулася пізно ввечері в п’ятницю, 18 серпня 2017 року.

У прес-службі Кремля не прокоментували зустріч. Помічник Медведчука Олег Бабанін також не підтвердив й не спростував інформацію про зустріч.

Читайте також:
Путін і Медведєв прибули в окупований Крим:
школа, байкери, опера, музей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна