У 72 омбр повідомили, що під Авдіївкою загинув 28-річний Денис Глова

 

Стало відоме ім’я воїна, який загинув 21 серпня під Авдіївкою внаслідок мінометного обстрілу позицій ЗСУ. Це 28-річний Денис Глова з Фастова.

“Вчора загинув наш побратим, командир бойової машини піхоти Денис Ігорович Глова. Під час мінометного обстрілу наших позицій ворогом він отримав тяжке поранення, несумісне з життям”, – повідомляє на своїй сторінці у “Фейсбуці” 72-га окрема механізована бригада.

 

Денис народився 22 липня 1989 року у місті Фастів на Київщині. Відслужив за мобілізацією, а наприкінці березня 2017-го повернувся в бригаду на контракт.

“Завжди був там, де небезпечно; завжди готовий прийти товаришам на допомогу. Серце крається від болю…” – пишуть побратими.

У Дениса залишилася самотньою мама.

Як повідомляв прес-центр штабу АТО, 21 серпня в районі Авдіївської промзони (Донецька область) бойовики з вечора і майже до опівночі з різних напрямків вели вогонь по опорних пунктах ЗСУ з мінометів, гранатометів, зенітної установки та стрілецької зброї.

“У відповідь наші бійці активно застосовували зброю на ураження, накриваючи вогневі засоби противника. В результаті цього протистояння один наш військовий загинув”, – зазначили у штабі.

Читайте також:

Обличчя загиблих липня: віддаймо шану 24 героям АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна