Бойовики обстріляли житлові квартали міста Мар’їнка. ФОТО

 

20 серпня, близько 19:00, бойовики обстріляли із застосуванням ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї житлові квартали міста Мар’їнка на Донеччині.
Про це ввечері 21 серпня повідомила українська сторона Спільного центру координації і контролю.

Внаслідок влучання пострілу РПГ-7 та його розриву в повітрі пошкоджено дві господарчі будівлі по вулиці Героїв Чорнобиля. В будівлях осколками посічено стіни, пошкоджено дахи. На щастя, серед місцевих мешканців постраждалих немає.

А близько 21:00 внаслідок влучання пострілу калібру 12,7 мм пошкоджені шибки вікон будівлі школи №2 по вулиці Дружби.

“НЗФ ОРДО нехтуючи усіма нормами міжнародного гуманітарного права, в черговий раз ставлять під загрозу життя та здоров’я цивільного населення.
Для керівництва ОРДО, небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей, на жаль, давно стали нормою”, – ідеться в заяві УС СЦКК, розміщеній на сторінці прес-центру штату АТО.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна