СБУ на Донеччині затримала контрабандиста цигарок на хабарі військовому

 

Співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою сил АТО затримали мешканця Донеччини при спробі передачі хабара військовослужбовцю.
Про це 18 серпня інформує прес-служба СБУ, зазначаючи, що затримання відбувалося у взаємодії з керівництвом однієї з бригад ЗСУ.

“Правоохоронці встановили, що зловмисник запропонував військовому 25 тисяч гривень за безперешкодне перевезення через лінію розмежування партії цигарок. Контрафактний товар ділок закупив на тютюновій фабриці, яка знаходиться на тимчасово окупованих терористами територіях Донеччини”, – ідеться в повідомленні.

Чоловік накопичив партію цигарок на суму майже 150 тисяч гривень у покинутому будинку в місті Мар’їнка.

Після отримання пропозиції військовослужбовець проінформував правоохоронні органи.

Співробітники спецслужби затримали зловмисника, згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, під час спроби передачі грошей військовому.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України (“Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі”).

Читайте також:
Схема експорту “чорних” цигарок із “ДНР” в ЄС залишається дієвою

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна