Путін і Медведєв прибули в окупований Крим: школа, байкери, опера, музей

 

Президент Росії Володимир Путін і прем’єр-міністр Дмитро Медведєв, порушуючи українське міграційне законодавство, прибули в окупований РФ Севастополь.

Про це в п’ятницю, 18 серпня, повідомила прес-служба Кремля.

З ними також приїхали повноважний представник президента в Південному федеральному окрузі Володимир Устинов і міністр освіти Ольга Васильєва.
Зустрічав їх підконтрольний Кремлю “виконуючий обов’язки губернатора” Севастополя Дмитро Овсянников.

Путін відвідав севастопольську загальноосвітню школу “Освітній центр «Бухта Казачья»” в колишньому військовому містечку, будівництво якої розпочали ще до анексії півострова Росією, п’ять років тому.

“Глава держави оглянув побудований в цьому році комплекс, спілкувався з викладацьким складом і батьківським комітетом навчального закладу”, – інформує прес-служба.

Агенція “Інтерфакс” повідомляє, що Путін також планує ознайомиться з експозицією “Історія Херсонеса в античний період” в історико-археологічному музеї-заповіднику “Херсонес Таврійський” та провести зустріч з представниками наукових і громадських кіл Севастополя.

Крім того, російський президент має намір разом із байкерами прокремлівського клубу “Нічні вовки” покласти квіти на території меморіального комплексу “35-та берегова батарея”.

Ввечері Путін відвідає музичний фестиваль “Опера в Херсонесі”.

Як відомо, нещодавно глава російського уряду Дмитро Медведєв уже відвідував Крим. 4 серпня він приїжджав до Феодосії.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна