Медики ЗСУ прийняли складні пологи в жительки прифронтового Донбасу, яка народила трійню

 

Військові медики ЗС України на Донбасі прийняли складні пологи в цивільної жінки – жительки зони АТО, яка народила трійню.
Як передає “Новинарня“, про це в п’ятницю, 18 серпня, повідомив прес-центр штабу антитерористичної операції.

“Через постійні вогневі провокації російських найманців в багатьох прифронтових селах і містечках не лише знищена інфраструктура, але й відсутнє достатнє медичне забезпечення…
Щоб підтримати місцевих мешканців, військовослужбовці Збройних сил України докладають чимало зусиль. Підвозять воду і продукти. А медики 66-го передового військового госпіталю у складі лікарсько-санітарних бригад виїжджають для обстеження та надання допомоги як військовослужбовцям, так і простим людям.

Під час одного з таких виїздів до військових медиків звернулась породілля, у якої передчасно почалися складні пологи. Керівник групи підполковник медичної служби Андрій Кострубський прийняв рішення приймати пологи на місці.

Пологи виявились складними, адже під серцем жіночка носила трійню. Медики зробили все, щоб врятувати життя жінки і її дітей. Тепер завдяки високому професіоналізму військових лікарів Україна отримала нових патріотів”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:
“5 – 300, 2 – 200. ТІЛЬКИ НЕ СПИ!”
Розповідь волонтерки, яка рятувала поранених під Станицею Луганською

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна