У ЗСУ надійдуть перші військові аптечки за стандартами НАТО. Протестувати комплектуючі зможе кожен охочий

 

У понеділок, 21 серпня, на базі Національного військово-медичного клінічного центру “Головний військовий клінічний госпіталь” відбудеться відкрите приймання військово-польових аптечок, закуплених Міністерством оборони за стандартами НАТО.

Про це повідомив у “Фейсбуці” Олександр Гадомський, директор ТОВ “Січ Україна”, що виготовляє джгути “СІЧ-Турнікет”, якими комплектують нові аптечки для військовослужбовів.

За словами Гадомського, серед основних комплектуючи аптечки є також гемостатик українського виробництва “Кровоспас”,”який за своїми властивостям не поступається американським Celox та Quikclot”.

На приймання військово-польових аптечок запрошують усіх охочих. Як стверджує директор виробника джгутів, “кожен із присутніх отримає можливість вибрати будь-яку аптечку з партії та протестувати її комплектуючі власноруч”.

Читайте також:

Міністр оборони скасував поточний тендер щодо турнікетів для ЗСУ через низьку якість

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна