На Одещині п’яний “Ніссан” розтрощив авто поліції, офіцер у важкому стані

 

У Одеській області автомобіль “Ніссан” з п’яним водієм в’їхав у поліцейську машину, припарковану на узбіччі, внаслідок чого офіцер поліції отримав тяжкі травми.
Про це повідомив відділ комунікації ГУ Нацполіції Одещини.

Дільничного офіцера поліції Усатівського відділення поліції із пораненнями у вкрай важкому стані госпіталізовано до медичного закладу.

“Попередньо встановлено, що під час несення служби на дільниці обслуговування у с. Холодна Балка Біляївського району на службовий автомобіль ВАЗ, який стояв на узбіччі та в якому перебував 26-річний поліцейський, скоїв наїзд автомобіль “Ніссан”, під керуванням водія, який перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння”, – йдеться у повідомленні.

Водія “Ніссана” затримано на місці події. Слідчо-оперативно група встановлює усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Читайте також:
За півроку в Україні в ДТП загинуло майже 1400 людей. ІНФОГРАФІКА

П’яний за кермом. На Львівщині затриманий депутат від БПП Антонищак, – ЗМІ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна