СММ ОБСЄ відкриває нові наглядові бази в зоні АТО

 

Перший заступник голови СММ ОБСЄ в Україні Александр Хуг заявив про відкриття нових патрульних баз наглядової місії в зоні АТО. Про це він сказав на брифінгу у Львові у вівторок, 15 серпня, передає Захід.net.

“Зараз наглядові бази місії ОБСЄ працюють у Стаханові (Кадіївка – “Н”), Дебальцевому, Горлівці та в інших непідконтрольних районах. Найближчим часом ми плануємо відкрити базу повторно у Станиці Луганській. Остання передова патрульна база, яку ми відкрили розташована в Попасній Луганської області. Це місце, в якому на постійній цілодобовій основі розташована команда спостерігачів”, – зазначив Хуг.

За його словами, у світлий час доби спостерігачі будуть здійснювати патрулювання в цьому районі уздовж лінії зіткнення – пішим способом або на автомобілях.
У нічний час перебуватимуть на базі і здійснюватимуть моніторинг звідти.

“Маршрути спостереження пролягають до кордону з Російською Федерацією”, – додав перший заступник глави СММ ОБСЄ в Україні.

Читайте також:
Місія ОБСЄ бачила на Донбасі військових із російськими відзнаками та зброю РФ, – Хуг

Патрулі ОБСЄ після підриву поновили роботу на окупованій території Луганщини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна