“Русская красавица”. У фіналі “Міс Україна” бере участь модель із Криму, яка змагалася в РФ

 

У фіналі національного конкурсу краси “Міс Україна-2017” за корону буде боротися учасниця з Ялти – Катерина Луганська, яка до цього брала участь в різних російських конкурсах краси, представляючи окупований РФ Крим.

Як пояснила у розмові з “Апостроф. Лайм” менеджер “Міс Україна-2017” Айтен Новрузова, Катерина має українське громадянство, а брати участь у закордонних конкурсах правилами українського національного конкурсу не забороняється.

“Нам важливі зовнішні дані, відсутність шкідливих звичок, заняття благодійністю”, – уточнила Новрузова.

Щоправда, вона не змогла відповісти, як Катерина Луганська брала участь у національному конкурсі “Міс Росія-2016” з українським паспортом і як дівчина з цим паспортом вчиться в РФ, але пообіцяла уточнити у менеджера моделі.

Катерина Луганська. Фото з ФБ

Як передає “Новинарня“, фінал конкурсу “Міс Україна-2017” пройде 6 вересня в палаці “Україна” в Києві, вартість квитків від 500 до 5000 грн.

На сайті конкурсу заявлено, що 20-річна Катерина Луганська представляє АР Крим, а навчається на третьому курсі РАНХіГС (Російська академія народного господарства і державної служби) при президенті Росії в Москві, напрям – “виробничий менеджмент”.
Зріст 174 см, працює моделлю з 15 років.

У модельних фотобанках Луганська представлена як москвичка. У російських конкурсах краси була заявлена як кримчанка.

Сторінка Катерини на конкурсі “Русская красавица”:

Катерина Луганська на сайті конкурсу “Міс Україна”:

Facebook:

Читайте також:
Не сексизм, а патріотизм. Історія дівчини-курсантки з нашумілого фото

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна