Путін заанонсував скорочення видатків на оборону

 

Президент Росії Володимир Путін заявив, що в наступному році Російська Федерація скоротить свої витрати на оборону. Про це повідомляє прес-служба Кремля.

На зустрічі з керівником фракції “Єдиної Росії” Володимиром Васильєвим Путін розповів про майбутні зміни в держбюджеті.

“Але я хочу нагадати, значна економія бюджету на наступний рік передбачається, до речі кажучи, за рахунок скорочення статей видатків. Це не пов’язано з скороченням наших планів із переоснащення армії й флоту”, – зазначив Путін.

За його словами, держава виконуватиме оборонне замовлення і працюватиме над новою програмою.

“У нас за планом деякі є скорочення порівняно з минулим, тому тут потрібно буде дуже уважно подивитися на питання, які завжди виникають у ході підготовки основного фінансового документа країни”, – сказав Путін.

Він додав, що ці питання стосуються не тільки сфер оборони та безпеки, але і економіки, соціальної сфери, охорони здоров’я та рівня заробітної плати.

Раніше президент РФ вніс до Держдуми проект закону про ратифікацію протоколу до російсько-білоруської угоди з протиповітряної оборони.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна