ПК “Україна” обіцяє вдвічі збільшити потужності виготовлення закордонних паспортів

 

Поліграфкомбінат “Україна”, який виготовляє біометричні закордонні паспорти, наприкінці осені – початку зими отримає додаткове обладнання, що дозволить виготовляти вдвічі більше документів, ніж зараз.

Як повідомляє “Українська правда“, про це йдеться у відповіді підприємства на інформаційний запит видання.

“В найближчі 3-4 місяці Поліграфкомбінат «Україна» очікує поставку додаткової системи персоналізації паспортів BookMaster One Systems виробництва компанії IAI industrial systems B.V. (Нідерланди), що збільшить загальну виробничу продуктивність Державного центру персоналізації документів Поліграфкомбінату «Україна» більше ніж у два рази”, – зазначено в повідомленні.

На поліграфкомбінаті також запевнили, що для виготовлення біометричних закордонних паспортів підприємство працює у три зміни без вихідних.

Згідно з повідомленням, за період від початку запровадження безвізового режиму 11 червня до 10 серпня на ПК “Україна” було виготовлено 592 596 закордонних паспортів. При цьому в червні виготовили 284 095 паспортів, а в липні – 295 890.

На запитання, чи можна пришвидшити виготовлення паспорта, якщо у людини є броні на квитки та житло, але вона не встигає з поїздкою через затримку виготовлення, у “Поліграфкомбінаті” відповіли:

“Поліграфкомбінат «Україна» здійснює виготовлення та персоналізацію бланків паспорта громадянина України для виїзду за кордон в порядку черговості надходження від Державної міграційної служби України даних осіб, на ім’я яких оформлюється паспорт, та в залежності від терміновості оформлення паспорту“.

Проте у підприємстві не уточнили, як визначити “терміновість” оформлення паспорта.

Читайте також:

Хто затримує виготовлення закордонних паспортів і що робити в такому випадку, – пояснення ДМСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна