У Франківську помер підприємець Ігор Гербін з розстріляного авто

 

У лікарні в Івано-Франківську від вогнепальних поранень помер місцевий підприємець Ігор Гербін, який був розстріляний в авто десятьма днями раніше.
Як передає “Новинарня“, про це повідомив місцевий сайт “Вікна”.

Смерть настала 9 серпня.

Нагадаємо, 31 липня в центральній частині Івано-Франківська в 54-річного Гербіна, який вийшов із магазину й сів у власний автомобіль, було здійснено шість пострілів з вогнепальної зброї з вікна іншого легкового автомобіля.

На підставі показів очевидців та перегляду камер відеоспостереження встановили особу підозрюваного. Стрільцем виявився 31-річний місцевий мешканець Михайло Дерещук, відомий на прізвисько “Дира”, раніше тричі судимий (за хуліганство та зберігання наркотиків).

Його було затримано в селі Чукалівка поблизу обласного центру. Дерещук пояснив правоохоронцям, що хотів помститися своєму кривднику, з яким конфліктував раніше, але наміру вбивати не мав, хотів “лише налякати”.

На Ігоря Гербіна, який займається роздрібною торгівлею одягом, має обмінні пункти та відомий на прізвисько “Червонець”, уже було вчинено замах наприкінці 2015 року. Тоді троє невідомих осіб здійснили в підприємця кілька пострілів; чоловіка було доставлено до обласної лікарні з вогнепальним пораненням правого стегна, що спричинило втрату великої кількості крові.

Раніше було оприлюднено відео з магазину, на якому видно, як “Диру” били і змушували вибачатися.

Читайте також:
Подробиці розстрілу бізнесмена в Івано-Франківську: Гербіна атакував Дира

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна