П’яний за кермом. На Львівщині затриманий депутат від БПП Антонищак, – ЗМІ

 

На Львівщині працівники поліції затримали громадянина, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомили УНІАН у прес-службі Нацполіції області.
За даними з інших джерел, це народний депутат Андрій Антонищак. 

Близько 14:00 у селі Великосілки Кам’янка-Бузького району працівники поліції зупинили автомобіль, за кермом якого був 48-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння. На водія складено протокол за ст 130 КУпАП, інформує УНІАН.

Водночас на сторінці громадської організації “Варта 1” повідомляється, що на Львівщині затримали народного депутата Андрія Антонищака, який керував транспортним засобом напідпитку.

“В Кам’янка-Бузькому районі сьогодні затримали депутата Верховної Ради Антонищака А. Ф на авто «Ауді», в стані алкогольного сп’яніння, оформлено по част. 1 ст. 130 КУпАП”, – зазначив голова ГО “Варта 1”, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

Як відомо, 48-річний Андрій Антонищак – уродженець Львівщини, народний депутат України, член фракції “Блок Петра Порошенка”», член Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики.
Обраний до ВР за списком БПП , №39.

Він також є координатором батальйону Нацгвардії ім. генерала Кульчицького.

Нещодавно Антонищак їздив до Італії у справі затриманого там нацгвардійця Марківа.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.