Міністр соцполітики Рева: Українці не мало заробляють, а багато їдять

 

Українці витрачають на їжу половину заробітку не тому, що мало заробляють, а тому, що багато їдять.
Так міністр соціальної політики Андрій Рева прокоментував статистику, згідно з якою українці стали витрачати на їжу більше, але купують менше продуктів через те, що на низку харчових продуктів зросли ціни.

Таку заяву Рева зробив 8 серпня в ефірі каналу “112 Україна”.

Таймлайн – з 8:35

Міністр пояснив, що був у ФРН і побачив, що німці витрачають на їжу всього 14%, тоді як українцям треба щомісяця відкладати 50% прибутку для купівлі продуктів. За його словами, це не економічна, а культурна проблема.

“Німці їдять трохи по-іншому. У них інший раціон. Їхня культура харчування дуже відрізняється від нашої. Враховуючи, що ціни на продукти приблизно однакові в Німеччині та Україні. Вони (німці) їдять менше не тому, що в них немає можливості, а тому що така культура. І тому вони витрачають менше порівняно з нашими людьми”, – сказав Андрій Рева.

Також він зазанчив, що українці мають таку “традицію” в харчуванні з огляду на Голодомор.

Читайте також:
Припиніть завалювати бійців домашньою їжею!
Волонтер Мисягін – про “збочення” з харчуванням на передовій

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна