У Харківській області турист із Німеччини загинув на полі під колесами трактора

У Дергачівському районі Харківської області в полі під трактором загинув турист із Німеччини.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківщини.

Інцидент стався ще 5 серпня, а тепер затверджена підозра про злочин трактористу, який скоїв наїзд. 37-річному працівникові сільгосппідприємства села Семенівка інкримінують вбивство з необережності (ч. 1 ст. 119 КК України).

У прокуратурі зазначають, що тракторист того дня працював на польових роботах і під час розвороту наїхав на 38-річного чоловіка, який лежав у траві. Самого наїзду тракторист навіть не помітив. Іноземець отримав травми, несумісні із життям, а тіло було виявлене пізніше іншими особами.

За попередніми даними, німець приїхав в Україну ще в червні. Познайомившись у соцмережах з родиною із села Шопине цього ж району, він вирішив приїхати до неї в гості. Як розповіли господарі, німця дуже цікавили сільське життя, розвиток екологічного сільського господарства й екотуризм. Чоловік часто виходив у нетривалі походи й одного разу не повернувся.

Про подію повідомлено консульство Німеччини в Україні. Досудове розслідування проводить Національна поліція.

Село Шопине ​​розташоване в балці Комишуваха, біля витоків річки, на якій багато загат. За кілометр звідси – село Гоптівка, де розташований пункт пропуску на кордоні з Росією.

Читайте також:
При перетині кордону РФ на Харківщині затримали діяча з двома громадянствами,
з фото у формі бойовика ОРДЛО і відео розстрілів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна