Постачальників харчів ЗСУ оштрафували майже на 3 млн.

 

Департамент державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міноборони виставив постачальникам харчування ЗСУ штрафних санкцій на загальну суму понад 2,8 млн. грн.

Про це повідомив начальник Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ Дмитро Марченко, інформує прес-служба МО 9 серпня.

З початку цього місяця з метою швидкого реагування до району проведення АТО направлено постійно діючу робочу групу для перевірки якості продуктів харчування, а також ще одна група саме зараз проводить перевірки військових частин щодо якості харчування у пунктах їхньої дислокації”, — розповів полковник Марченко.

Як зазначив Марченко, за результатами перевірок подано 44 претензії, якими виставлено штрафних санкцій до постачальників на загальну суму понад 2,8 млн. грн.

Читайте також:
Полторак підписав наказ про нове харчування в ЗСУ. ГРАФІК

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна