Під Маріуполем військовий ЗСУ на авто насмерть збив чоловіка з коровою

 

У Донецькій області під Маріуполем військовослужбовець Збройних сил України на авто насмерть збив чоловіка, який вів корову.

Як повідомили в ГУ Нацполіції Донеччини, дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 6 серпня, близько 21:00 на автодорозі Маріуполь–Сартана, в Кальміуському районі міста. Водій автомобіля «Опель Віваро» скоїв наїзд на чоловіка та корову. Пішохід від отриманих травм помер дорогою до лікарні.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за статтею “порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого”.

Для встановлення обставин ДТП поліцейськими під процесуальним керівництвом військової прокуратури Маріупольського гарнізону проводяться необхідні слідчі дії.

Читайте також:
За півроку в Україні в ДТП загинуло майже 1400 людей. ІНФОГРАФІКА

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна