Зустріч Тіллерсона і Лаврова: Росія показала “певну готовність” говорити про розв’язання кризи в Україні

 

Російська Федерація продемонструвала “певну готовність” до початку переговорів щодо вирішення кризи в Україні”.
Про це за підсумками зустрічі на Філіппінах з міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим заявив державний секретар США Рекс Тіллерсон, передає Associated Press.

Під час зустрічі в Манілі Тіллерсон підкреслив, що Сполучені Штати мають намір координувати дії з усіма сторонами, залученими до українського питання. Він також підтвердив наявність глибоких розбіжностей з Росією щодо конфлікту в Україні.

Лавров, у свою чергу, після зустрічі констатував, що адміністрація Дональда Трампа відправляє своїх нових спецпредставників в Москву для переговорів по Україні.

Після розмови з Лавровим Тіллерсон заявив, що Вашингтон не залишить без реакції висилку з Росії американських дипломатів. Водночас, за словами голови Держдепу, США ще не вирішили, як саме на це відреагувати.

Читайте також:
Держдеп США чекає прогресу на Донбасі
після призначення спецпредставника Волкера

Спецпредставник США Курт Волкер відвідав Авдіївку. ФОТО, ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна