Наслідки негоди в Україні: сотня сіл знеструмлена, перекинута вітром машина вбила людину

 

Внаслідок ускладнення погодних умов 6 серпня без електроенергії залишилися 93 населених пункти у п’яти областях України: у Миколаївській – 39, Одеській – 36, Вінницькій – 11, Київській – 4, Кіровоградській – 3.

Про це повідомляють у Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

Зокрема, на Херсонщині й Миколаївщині в неділю, 6 серпня, одна людина загинула і п’ятеро отримали травми.

“У селищі міського типу Лазурне Скадовського району Херсонської області поривом вітру перекинуло на бік вантажний автомобіль, в результаті події загинула одна людина, яка знаходилася у вантажівці, і постраждали двоє дітей (перебували в кабіні автомобіля); їх госпіталізовано до міської лікарні”, – інформує прес -служба ДСНС у понеділок.

Крім того, в місті Миколаїв поривом вітру зірвало дерев’яну покрівлю з літнього майданчика кафе-бару “Голден рівер”; в результаті події постраждали три людини, яким було надано першу медичну допомогу.

За даними Укргідрометцентру, після кількох спекотних днів 7 серпня по всій Україні пройдуть грози (окрім Харківської, Донецької, Луганської, Одеської, Миколаївської, Херсонської та Запорізької областей), місцями сильний дощ, в окремих районах шквали 15-20 м/с, град.

У Києві та Київській області 7 серпня передбачаються грози, сильний дощ, шквали 15-20 м/с. В окремих районах області – град.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна