Бережна загинула, бо їхала непристебнута. ФОТО

 

Колишня народна депутатка від Партії регіонів Ірина Бережна загинула через те, що, ймовірно, під час ДТП у Хорватії була непристебнута.
Як передає “Новинарня“, це випливає з фото із місця аварії, оприлюднених у мережі, та з опису дорожньо-транспортної пригоди.

“Причина аварії (…) не могла стати серпантинна дорога. Про це очевидці ДТП розповіли місцевим ЗМІ”, – пише DTP.kiev.ua з посиланням на “Сегодня”.

“Це хороша траса, без різких поворотів. За попередньою версією, причиною ДТП став сон водія. Також авто рухалося на дуже великій швидкості…” – йдеться в дописі.

“Інші очевидці стверджують, що машина врізалася, і від удару її так зім’яло, що неможливо було витягти тіло загиблої. “Пожежникам протягом двох годин довелося розрізати автомобіль, щоб витягнути постраждалих”, – пише “Сегодня”, цитуючи неназваного свідка.

Водночас оприлюднені фото засвідчують, що авто Бережної не сильно пошкоджене. Очевидно, що розрізати його не довелося.

Коментатори на сторінці ДТП відзначають: “На фото машина не сильно зім’ята, особливо водійська сторона”, “Якщо це дійсно фото її машини, то вона тупа дурепа. Була б пристебнута – залишилася б ціла й неушкоджена”.

Читайте також:
У ДТП на Адріатичному узбережжі загинула
екс-нардеп від Партії регіонів Ірина Бережна

Ірина Бережна

Відома своїми проросійськими поглядами народна депутатка від Партії регіонів (2007-2014) Ірина Бережна загинула вранці 5 серпня 2017 року в дорожньо-транспортній пригоді на узбережжі Адріатичного моря поміж хорватськими містами Масленіца та Поседар’є (Задарська жупанія).

Водій — громадянин Болгарії, який віз Бережну з 8-річною донькою Даніелою, не впорався з керуванням.

Бережна і водій загинули на місці. Дочка Бережної отримала незначні травми. Вона сиділа ззаду в автокріслі та була пристебнута.

Як повідомила ТСН, дочку Даніелу забрав її гаданий батько Борис Буксман – 70-річний німецький медіамагнат, інвестор, колишній власник каналу “1+1”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна