Бойфренда Даші Астаф’євої з “Енергоатому” відправили під арешт

 

Солом’янський райсуд Києва визначив сину колишнього гендиректора НАЕК “Енергоатом” Артему Кіму запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт на два місяці.

Про це повідомив “Українській правді” прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Сергій Козачина, який представляв у суді сторону обвинувачення.

Відтак Артем Кім, який також є бойфрендом популярної співачки Даші Астаф’євої, носитиме для контролю електронний браслет.

“Цілодобовий домашній арешт з браслетом”, – сказав прокурор.

Крім цього, на Кіма поклали низку зобов’язань, зокрема прибувати до суду за першим викликом, здати паспорти для виїзду за кордон, повідомляти слідчих та суд про зміну свого місця проживання, утримуватися від спілкування з іншими учасниками кримінального провадження та свідками.

Як повідомляла “Новинарня“, 2 серпня НАБУ затримало сина колишнього гендиректора НАЕК “Енергоатом” та Южно-Української АЕС Артема Кіма за підозрою в розкраданні 27 мільйонів гривень “Енергоатому”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна